02 Απριλίου, 2019 | Ψηφιακό Μάρκετιγνκ

Ο τυπικός ορισμός του μάρκετινγκ είναι “Μια μορφή επικοινωνίας μεταξύ εσάς και των πελατών σας με στόχο την πώληση του προϊόντος ή της υπηρεσίας σας σε αυτούς”. Ακούγεται λίγο πεζό, ε; Αλλά στην πραγματικότητα, δεν είναι.
Φανταστείτε να δημιουργήσετε κάτι δικό σας. Μπορεί να είναι ένα φόρεμα ή ένα κέικ ή οτιδήποτε άλλο για αυτό το θέμα. Τώρα ξέρετε πόσο εκπληκτικό, ιδιαίτερο και εντελώς ευχάριστο είναι το προϊόν σας, και που άλλοι δεν το κάνουν. Είστε τόσο περήφανοι για αυτό και θέλετε όλοι να το γνωρίζουν, να το αναγνωρίζουν, να το αγοράζουν, αλλά δεν ξέρετε πώς να το κάνετε ακριβώς αυτό. Εδώ έρχεται το μάρκετινγκ.

1. ΒΟΗΘΗΣΤΕ  ΤΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΣΑΣ

Το μάρκετινγκ σάς επιτρέπει να αξιοποιήσετε τη δημιουργική πλευρά σας. Αν είστε πνευματώδης και έχετε ένα μυαλό που αρνείται να χωρέσει σε ένα κουτί, τότε μάρκετινγκ και εσείς γίνονται ένα και το αυτό.

2. Το μάρκετιγκ έχει ποικίλες επιλογές

Υπάρχει χώρος σε αυτό για όλους, είτε είστε εσωστρεφής είτε εξωστρεφής … δεν έχει σημασία. Μπορείτε να χαράξετε μια θέση για τον εαυτό σας. Εάν γράφετε μπορείτε να γίνετε συγγραφέας περιεχομένου. Αν έχετε περισσότερο από ένα οπτικό εγκεφάλου μπορείτε να πάτε σε γραφικά ή μπορείτε να γίνετε στρατηγός ή απλά να είστε ένας αναλυτής δεδομένων. Υπάρχει χώρος  για όλους.

3. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑΣ

Αυτό μπορεί να ακούγεται λίγο υπερβολικό, αλλά πιστεύουμε ότι μπορείτε πραγματικά να κάνετε μια διαφορά στην κοινωνία μέσω του μάρκετινγκ αν σπάσετε τα στερεότυπα. Ειδικά τώρα που οι άνθρωποι γίνονται όλο και πιο ανοικτοί σε νέες ιδέες και ο κόσμος εξελίσσεται τόσο γρήγορα.

4. Wanted ΟΛΑ

Απαιτείται μάρκετινγκ παντού. Ακόμα και νοσοκομεία και φιλανθρωπικά ιδρύματα χρειάζονται μάρκετινγκ για να πάρουν κεφάλαια Δεδομένου ότι είναι τόσο σημαντικό, σημαίνει ότι υπάρχουν πολλές θέσεις εργασίας σε αυτόν τον τομέα. Αν μια επιχείρηση δεν κάνει μάρκετινγκ, μπορείτε απλώς να πουλήσετε την ιδέα του μάρκετινγκ και να δημιουργήσετε μια δουλειά για τον εαυτό σας.

5. ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ

Το μάρκετινγκ είναι ο κόσμος όπου όλα συνεχίζουν να αλλάζουν. Νέες ιδέες συνεχίζουν να δημιουργούντε. Σας αναγκάζουν να συνεχίζετε με νέες καινοτομίες.

6. ΣΧΕΤΙΚΟ

Όλοι μας είμαστε φυσικά μάρκετινγκ. Όλοι μας είμαστε μάρκες του δικού μας ονόματος. Τα ρούχα που φορούμε και οι προσωπικότητες μας είναι τα πακέτα μας. Η επιθυμία να είναι επιθυμητό και να αρέσει είναι αυτό που κάνει το μάρκετινγκ τόσο αναλογικό.

7.GROOMING

Όντας στον τομέα των μέσων μάρκετινγκ πρέπει να φανείτε καλοί και  έξυπνοι. Βελτιώνει την προσωπικότητά σας και σας παρακινεί για το καλύτερο.

8. ΕΚΘΕΣΗ

Το μάρκετινγκ είναι ένα πεδίο που παρέχει ατελείωτη έκθεση. Συνεχίζετε να συναντάτε νέους ανθρώπους και ταξιδεύετε. Το μάρκετινγκ διευρύνει τον κοινωνικό σας κύκλο καθώς και το μυαλό σας, και είναι ένας τομέας γεμάτος ευκαιρίες και δυνατότητες.

Μπορεί να μην είναι το φλιτζάνι τσαγιού του καθενός, αλλά έχει πολλά πλεονεκτήματα.