Θέλετε να διαφημιστείτε;

Έχουμε λύση για κάθε διαφημιστικό σας στόχο!

Προσφέρουμε τους πιο αποτελεσματικούς τρόπους διαφήμισης στο διαδίκτυο:

Πλεονεκτήματα Διαφήμισης

Αύξηση Επισκεψιμότητας

Αυξήστε τους επισκέπτες
στις ιστοσελίδες και εφαρμογές σας.

Αύξηση Πωλήσεων

Αυξήστε τις πωλήσεις στα
ηλεκτρονικά καταστήματα σας.

Αύξηση Πελατών

Αυξήστε το πελατολόγιο
και τις εγγραφές συνδρομητών.

Αύξηση Κρατήσεων

Αυξήστε τις κρατήσεις
στον τουριστικό κλάδο.

Προώθηση Άρθρων

Αυξήστε την προβολή
και προώθηση των άρθρων.

Προώθηση SEO

Βελτιώστε την κατάταξη
στις μηχανές αναζήτησης.

Προώθηση Videos

Αυξήστε την προβολή
και προώθηση των βίντεο.

Προώθηση Alexa

Βελτιώστε την κατάταξη
της ιστοσελίδας σας στο Alexa.

Τι είναι η Display Διαφήμιση;

Η display διαφήμιση συγκαταλέγεται στις πιο διαδεδομένες μεθόδους ψηφιακής διαφήμισης. Η διαφήμιση αυτή προσφέρει τη δυνατότητα προώθησης προϊόντων ή υπηρεσιών μέσω banner διαφόρων μεγεθών. Η πλατφόρμα υποστηρίζει όλα τα διαδεδομένα μεγέθη διαφημίσεων, σε μορφή JPEG, PNG και GIF.

Πρόκειται για έναν τύπο online διαφήμισης σε μορφή banner, rich media ή σε άλλη μορφή. Η display διαφήμιση βασίζεται σε στοιχεία όπως εικόνες, ήχο και βίντεο για την επικοινωνία ενός διαφημιστικού μηνύματος.

Η display διαφήμιση συμβάλλει στην αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας και προωθεί την πώληση προϊόντων ή υπηρεσιών.

Τρόπος Διαφήμισης: Banner

Τι είναι η Native Διαφήμιση;

Η native διαφήμιση είναι διαφήμιση που ενσωματώνεται και προσαρμόζεται στην ιστοσελίδα με τέτοιο τρόπο χωρίς να διαφοροποιείται από το υπόλοιπο υλικό ως προς το περιεχόμενό του, τη μορφή του και την τοποθέτησή του, ώστε να μην αποσπά την προσοχή του χρήστη.

Το μήνυμα της διαφήμισης  είναι σχετικό στο περιεχόμενο που ήδη ενδιαφέρει τον χρήστη και προωθείται όχι με τη χρήση banner, αλλά μέσα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, το οποίο φέρει ευδιάκριτη επισήμανση.

Η native διαφήμιση αποτελεί έναν αποτελεσματικό τρόπο προσέγγισης ενός ευρύτερου κοινού, ενίσχυση του engagement και αύξηση της αναγνωρισιμότητας της επωνυμίας. Οι native διαφημίσεις προσελκύουν περισσότερο το ενδιαφέρον των επισκεπτών σε σχέση με τα banner.

Τρόπος Διαφήμισης: Φωτογραφία, τίτλος, περιγραφή και URL προορισμού

Τι είναι η Interstitial Διαφήμιση;

Η interstitial διαφήμιση είναι ένα landing page, το οποίο φορτώνεται για συγκεκριμένο χρόνο μεταξύ των σελίδων που επισκέπτεται ο χρήστης, καλύπτει ολόκληρη τη σελίδα και προβάλλεται προτού ο επισκέπτης μεταβεί στον τελικό προορισμό.

Η interstitial διαφήμιση περιέχει πλήθος στοιχείων ώστε να μεγιστοποιήσει την αποτελεσματικότητά της και είναι responsive, αυτό σημαίνει ότι προσαρμόζεται αυτόματα σε οποιοδήποτε μέγεθος οθόνης, όπως desktop, tablet και smartphone.

Η interstitial διαφήμιση αποτελεί έναν από τους πιο δημοφιλείς τρόπους διαφήμισης, καθώς εξασφαλίζει αυξημένο αριθμό εμφανίσεων.

Τρόπος Διαφήμισης: Σελίδα προορισμού (URL)

Εγγραφείτε τώρα και δοκιμάστε το advertiser ΔΩΡΕΑΝ!

Δοκιμάστε την υπηρεσία μας χωρίς καμία δέσμευση και τα αποτελέσματα θα μιλήσουν από μόνα τους.
Σας προσφέρουμε 5€ bonus για να διαφημιστείτε στην πλατφόρμα μας δωρεάν.